Inflight Services vacatures

Inflight Services

Bij KLM gaan we voor onvergetelijke klantervaringen, iedere dag weer. Werk je bij Inflight Services, dan speel je daarin een belangrijke rol. Je helpt onze cabin crew het beste uit zichzelf te halen of je draagt bij aan onderscheidende producten en diensten aan boord. Word jij onze nieuwe collega?

Inflight Services

Bij KLM gaan we voor onvergetelijke klantervaringen, iedere dag weer. Werk je bij Inflight Services, dan speel je daarin een belangrijke rol. Je helpt onze cabin crew het beste uit zichzelf te halen of je draagt bij aan onderscheidende producten en diensten aan boord. Word jij onze nieuwe collega?

Invloed tot hoog in de lucht

Om onze passagiers memorable experiences te bieden, zet KLM alles op alles. Ook achter de schermen, zoals bij Inflight Services. Hier ondersteunen we onze cabine-collega’s in de breedste zin van het woord: van passende roosters tot een lastminute reparatie van een kapot kofferwieltje in de Crew Service Hub op Schiphol-Centrum.

sky-img

Sky high impact maken

Werk je bij Inflight Services, dan is de impact van het werk enorm. Niet gek, als je bedenkt hoeveel passagiers we jaarlijks naar hun bestemming vliegen. En hoeveel cabin attendants zich daarvoor klokje rond inzetten. Om je een beeld te geven van wat we doen: cabin product & service engineering bedenkt aantrekkelijke producten en services voor aan boord. Denk aan een nieuwe on-demand service waarbij passagiers op intercontinentale vluchten kunnen bestellen wat én wanneer ze maar willen. Land je bij Netwerk Supply, dan optimaliseer je de wereldwijde supply chain-keten voor producten aan boord.

sky-img

Vacatures

Bekijk banen in deze categorie

Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 10
Titel Plaats Publicatiedatum Sort descending
Herstel
Sheet Metal Worker/ Mechanic Regional Jet Center Schiphol Oost 21-mei-2022
CMS Developer
CMS Developer Amstelveen 21-mei-2022
Amstelveen 21-mei-2022
Business Partner Communications
Business Partner Communications Amstelveen 21-mei-2022
Amstelveen 21-mei-2022
Consultant Decision Support
Consultant Decision Support Amstelveen 20-mei-2022
Amstelveen 20-mei-2022
Product Owner Engine Services
Product Owner Engine Services Schiphol Oost 20-mei-2022
Schiphol Oost 20-mei-2022
Project Manager - Data & Technology program Schiphol Rijk 20-mei-2022
Business Product Analyst - Flight Planning, Execution, Completion & Flight Tactical Schiphol Oost 20-mei-2022
Business Analyst
Business Analyst Amstelveen 19-mei-2022
Amstelveen 19-mei-2022
Kalibratie & Keuring Technician (EPCOR)
Kalibratie & Keuring Technician (EPCOR) Schiphol Rijk 19-mei-2022
Schiphol Rijk 19-mei-2022
Business Product Analyst Learn & Evolve
Business Product Analyst Learn & Evolve Schiphol Oost 19-mei-2022
Schiphol Oost 19-mei-2022

Meet the crew

Claire Luiten

CSR & process engineer

‘Gewicht besparen aan boord heeft impact op onze CO2-uitstoot.’

De afdeling Cabin Product & Service Engineering binnen Inflight Services beslist over alle producten aan boord. Van houten roerstaafje, de keuze van het glaswerk waar de KLM-passagier uit drinkt tot een World-Business-Classmaaltijd. Claire Luiten is cabin attendant én CSR & process engineer. Samen met andere afdelingen zoekt ze binnen KLM continu naar manieren om aan boord alles zo duurzaam en klantgericht mogelijk in te richten. Benieuwd naar hoe ze het aanpakt?

Lees verder

Dorien den Biggelaar

Product & service engineer intercontinental economy class

‘Iedereen tevreden, dan is de puzzel geslaagd.’

Na haar master klinische neuropsychologie startte Dorien in de luchtvaart. ‘In plaats van patiënten zorg ik nu voor passagiers en crew. In een notendop is het alsof er driehonderd gasten uit allerlei windstreken bij je komen eten en overnachten, terwijl ze ook nog van A naar B gaan. Je probeert uit te vogelen hoe je hun het beste van dienst kunt zijn gedurende hun vlucht bij ons aan boord. De passagier moet tevreden zijn en alles daar omheen moet kloppen. Die puzzel is tof, en soms moeilijk. Helemaal doordat we de hele wereld over vliegen!’