Cockpit crew

Als vlieger bij KLM zit je aan het stuur van de customer journey. Letterlijk én figuurlijk. Want samen met de rest van de crew zet jij je in voor een klantreis die bijblijft. In de nieuwste toestellen vlieg je onze passagiers de hele wereld over en breng je mensen bij elkaar. Veilig, comfortabel en efficiënt.

Cockpit crew

Als vlieger bij KLM zit je aan het stuur van de customer journey. Letterlijk én figuurlijk. Want samen met de rest van de crew zet jij je in voor een klantreis die bijblijft. In de nieuwste toestellen vlieg je onze passagiers de hele wereld over en breng je mensen bij elkaar. Veilig, comfortabel en efficiënt.

Piloot worden bij KLM?

Misschien sta je op het punt om jouw jongens- of meisjesdroom werkelijkheid te laten worden: net afgestudeerd aan de KLM Flight Academy en klaar om de wereld over te vliegen. Of heb je er al heel wat vlieguren opzitten en ben je toe aan een carrièrestap. Bij KLM kun je rekenen op een vliegerkorps van gemotiveerde collega's, die onze uitstekende positie op het gebied van veiligheid en efficiëntie in de lucht waarmaken. Vlieg de wereld over met een Boeing 777, 787 of Airbus 330. Of kruis Europa door met de Embraer 175/190/195, Boeing 737 of Airbus 32Xneo.

sky-img

Hoogvliegers met sky high ambities

We zoeken niet zomaar collega’s. Bij KLM werken vliegers die het beste uit zichzelf halen. Professionals met een sky high verantwoordelijkheidsgevoel, die willen blijven groeien. Want ook als vlieger ben je nooit uitgeleerd. We zoeken daadkrachtige collega’s die beslissingen durven nemen. Die een stap extra zetten om onze klanten een onvergetelijke ervaring te bieden. Herken jij jezelf hierin? Dan behoor jij straks misschien wel tot de volgende generatie KLM’ers. Lees verder.

sky-img

Word piloot op de KLM Flight Academy

Wist je dat KLM haar eigen vliegschool heeft? De KLM Flight Academy is de enige luchtvaartschool in Nederland die jou rechtstreeks kan opleiden tot verkeersvlieger bij KLM. Doorloop je met succes de strenge selectie, dan volg je samen met jouw medestudenten de tweejarige opleiding tot verkeersvlieger mét financiering. Tijdens deze opleiding krijg je volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk vlak. Wij zorgen ervoor dat je over de juiste kennis en vaardigheden beschikt om na het behalen van je vliegbrevet aan de slag te gaan!

sky-img

Vacatures

Bekijk banen in deze categorie

Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 10
Titel Plaats Publicatiedatum Sort descending
Herstel
CMS Developer
CMS Developer Amstelveen 27-sep-2022
Amstelveen 27-sep-2022
IT Specialist Load- & Performance Testing
IT Specialist Load- & Performance Testing Schiphol Rijk 27-sep-2022
Schiphol Rijk 27-sep-2022
Engineer DEI
Engineer DEI Schiphol Oost 27-sep-2022
Schiphol Oost 27-sep-2022
Stage Communicatie Supply Chain Operations
Stage Communicatie Supply Chain Operations Schiphol Oost 27-sep-2022
Schiphol Oost 27-sep-2022
Team Member Engine Mechanic
Team Member Engine Mechanic Schiphol Oost 26-sep-2022
Schiphol Oost 26-sep-2022
Senior ICT Architect
Senior ICT Architect Schiphol Oost 25-sep-2022
Schiphol Oost 25-sep-2022
Cabin Avionics Engineer
Cabin Avionics Engineer Schiphol Oost 24-sep-2022
Schiphol Oost 24-sep-2022
Medewerker materiaalplanning
Medewerker materiaalplanning Schiphol Oost 24-sep-2022
Schiphol Oost 24-sep-2022
2nd Mechanic Wheels
2nd Mechanic Wheels Schiphol Oost 23-sep-2022
Schiphol Oost 23-sep-2022
Communicatie Adviseur
Communicatie Adviseur Schiphol Rijk 23-sep-2022
Schiphol Rijk 23-sep-2022

Meet the crew

Joris Kuijper, second officer B777

‘Weten wat je aan elkaar hebt, dat is heerlijk werken.’

‘De zonsopgang zien vanuit de lucht, de wereld ervaren van grote hoogte en de wolken die onder je door razen. Dit blijft uniek, elke vlucht weer. Wat wellicht nog unieker is: een strakke operatie met elke vlucht een nieuw team. Ik ben blij dat ik daar onderdeel van uitmaak.’

Helen van Dam, first officer B737

‘Elke vlucht is een cadeautje, want vliegen is voor mij de mooiste baan die er is.’

‘Ik geniet van het samenwerken met mijn collega’s en er vanuit de cockpit voor te zorgen dat onze passagiers een veilige, en zo comfortabel mogelijke vlucht ervaren. Op bestemming in de lobby, het restaurant of coffee corner: de KLM-crew pik je er zo uit. Die hebben het áltijd gezellig met elkaar.’